29 reacties

 1. Riana stouten op

  Waar staat het dan dat het om een jong meisje gaat ik kan hier niets over lezen alleen dat het om een persoon die dood is gevonden in de woning maar het is altijd erg als er iemand dood woord gevonden heel veel sterkte voor de familie

  • Gewone burger in Leiden op

   Verdacht dat iemand dat weet idd, gelijk de pliessie ff tippen maar…

  • Geen conclusies trekken als je het niet weet!!! Dat is toch wel zo’n domme reactie.

   • Nee, lekker met een vraagteken boven je hoofd blijven hangen, dat is lekker slim…ik heb iig gehoord dat het niet om geweld zou gaan, blijft er niet zo heel veel over he?! Vergiftiging, vallen, snijden, ziekte, allergie (shock), elektrocutie en CO o.a. -Jackie, mooie nitwit.

    • En ik heb gehoord dat jij een sukkel bent…..
     ‘Er blijft niet veel over’ en dan vervolgens een rij mogelijkheden opperen, dat getuigd van slimheid zeker.
     Waarom zou je hier neer willen schrijven wat jij denkt wat het allemaal geweest kan zijn? Ooit bedacht dat nabestaanden dit ook kunnen lezen? Over nitwit gesproken….

     • Loop niet te janken, dom dier, nu ineens heel empathisch gaan doen…flikker toch op met je pretense gezeik, idioot.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline