Walenkamp-award tijdens CDA Nieuwjaarsreceptie uitgereikt aan vrijwilligers R.K. Zorgcentrum Roomburgh

1

Voor het achtste jaar werd tijdens de CDA Leiden Nieuwjaarsreceptie de Walenkamp-award uitgereikt. De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan personen of organisaties die zich onderscheiden door op een bijzondere manier bij te dragen aan het welzijn in Leiden. Dit jaar ging de prijs naar de vrijwilligers van R.K. Zorgcentrum Roomburgh. Zij staan dagelijks klaar om de bewoners op allerlei manieren te ondersteunen, bijvoorbeeld door middel van het organiseren van activiteiten en uitstapjes, maar ook door vervoer naar het ziekenhuis of het bieden van een luisterend oor.


Reanne van Kleef in gesprek met fractievoorzitter Joost Bleijie van CDA Leiden en vrijwilligerscoördinator Willeke Wieman van Zorgcentrum Roomburgh over de Walenkamp-Award.

De award is vernoemd naar voormalig CDA wethouder Joop Walenkamp (1949-1997). Met deze prijs wil het CDA het gedachtegoed eren van Walenkamp die bekend stond als wethouder die ijverde voor het welzijn van de stad en haar inwoners en vaak op creatieve manieren oplossingen voor grote vraagstukken wist te vinden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline