Studentenflat Klikspaanweg ontruimd na keukenbrand

In een woning aan de Klikspaanweg in Leiden brak rond 20.00 uur brand uit in een keuken. Bewoners van de studentenflat konden het brandje zelf doven door er een blusdeken over te gooien. Vanwege de rookontwikkeling is de flat door de brandweer ontruimd. Enkele personen zijn door ambulancemedewerkers nagekeken omdat zij rook hadden ingeademd. De brandweer heeft het gebouw gecontroleerd op de aanwezigheid van schadelijke stoffen. Nadat de flat weer was vrijgegeven mochten de bewoners weer naar binnen. Niemand hoefde naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline