Personenauto en bestelbus van boodschappenbezorger botsen

8

Op de kruising van de Beekforel met Purperforel in Leiden zijn omstreeks 20.45 uur een personenauto en een bestelbus met elkaar in aanrijding gekomen. Bij de aanrijding werd ook een geparkeerd voertuig door de personenauto geramd.

De bestuurder van de zwarte Mercedes is door ambulancepersoneel uit de auto gehaald. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De impact van de aanrijding heeft bij zowel de bestelbus als de personenauto de airbags geactiveerd. De schade aan de betrokken voertuigen is aanzienlijk. Het is niet duidelijk wat de oorzaak van de aanrijding is.

Een politieberger heeft de personenauto en de bestelbus voor verder onderzoek meegenomen. Door het incident zijn mogelijk enkele bestelde boodschappen later dan afgesproken thuisbezorgd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

8 reacties

  • Marius Glebbeek wat een domme reactie zeg. Zo lust ik er ook een. “Die Mercedes wagens rijden als malloten”.

 1. “Door het incident zijn mogelijk enkele bestelde boodschappen later dan afgesproken thuisbezorgd.”(..) Wat érrugggg, zeg!!! De hele kosmische orde van onze 24-uurseconomie is er door verstoord…

 2. Arthur Steenstra op

  Wel opvallend dat het kenteken ZT-031-T volgens de RDW van een Mazda is….

  • Denise van der burgh op

   De albert

   hein wagen ryden Al’s idiooten
   Ze hebben ook al een keer een familie lid aan gereden die weer alles OP nieuw moest leden ook lopen

   • Mercedes rijders rijden als idioten, er is een mercedesbestuurder die iemand heeft doodgereden………
    Wat een vreselijk domme reactie van Denise.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline