Wind blaast kerstversiering Winkelhof omver

21

De nog aanwezige kerstversiering op het dak van Grand Café Hofplein bij het Winkelhof in Leiderdorp is vanavond door een krachtige windvlaag omvergeblazen. Door snel optreden van de brandweer is de gevallen versiering vastgezet. De resten van de versiering worden spoedig opgeruimd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

21 reacties

      • Weet je dat niet? Die betalen wij met z’n allen.
        Ennehh weet je, als er geen calamiteiten zijn worden ze ook gewoon betaald! Oftewel het zit bij de prijs inbegrepen.

  1. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen. Dit had veel slechter kunnen aflopen als het wat anders was gelopen. Goed dat de brandweer zo kranig in greep. Maar er lopen wel steeds mensen vlak langs die kerstversiering. Zou het niet beter zijn volgende keer kerstversiering minstens tien van het publiek te plaatsen?

    • Er lopen mensen langs die kerstversiering???? Deze versiering staat op het dan! Sinds wanneer lopen er mensen op het dak? Dat zou verboden moeten worden!!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline