Auto in brand naast woning Trompstraat

14

Door een nog onbekende oorzaak is vanochtend rond 5.30 uur brand ontstaan in een auto die geparkeerd stond direct naast een woning in de Trompstraat. De brandweer heeft de autobrand snel kunnen blussen. Uit voorzorg is de woning naast de auto door de brandweer gecontroleerd en bleek ongeschonden.

Het incident in de Trompstraat is de volgende in de reeks eerdere autobranden van de laatste tijd in Leiden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

14 reacties

  1. Gelukkig zijn er nog genoeg auto’s over. Wel naar voor de eigenaar. Ik hoop dat hij/zij verzekerd was.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline