Ongeval met twee auto’s op de A44 bij Oegstgeest

1

Vlak voor de afslag Oegstgeest/Rijnsburg op de A44 zijn twee auto’s in de namiddag met elkaar in botsing gekomen. Één van de voertuigen kwam door de botsing achterstevoren tegen de vangrails tot stilstand. Het andere voertuig stond een paar honderd meter verderop. Geen van de inzittenden raakte bij het incident gewond. Voor de afwikkeling van het ongeval sloot de politie en Rijkswaterstaat één rijstrook af. Het overige verkeer liep hierdoor vast in een flinke file. Een berger heeft beide voertuigen afgevoerd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

1 reactie

  1. Erik Plazier

    Hoe krijg je het in hemelsnaam voor elkaar om hier te verongelukken??? Het is 2 banen en een flauwe bocht waar je niets anders doet dan achter elkaar rijden, of eventueel inhalen

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline