Nationaal Theaterweekend Leiden met ‘Winterproef’ als thema

1

Het Nationaal Theaterweekend gaat bijna van start en dit jaar is ‘Winterproef’ het thema. In het laatste weekend van januari worden er meerdere theateruitvoeringen gegeven in de Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal. Het thema-weekend is bedoeld om mensen kennis te laten maken met theater.

‘Winterproef’
Het thema van dit jaar, ‘Winterproef’, verwijst naar het proeven van al het bijzonders dat theater mensen biedt. Bovendien is het theaterweekend winterproof, oftewel winterbestendig, aangezien het onder alle winterse weersomstandigheden doorgaat.

Programma
In totaal zijn er vier voorstellingen: twee in de Schouwburg en twee in de Stadsgehoorzaal. Op de laatste dag van het theaterweekend is er een voorstelling die niet alleen voor volwassenen bedoeld is, maar ook voor kinderen. Naast de voorstellingen zijn er ook andere activiteiten georganiseerd in het kader van dit weekend. Zo staat er ook een après ski party op de planning, evenals een ‘Elfproeventocht’. Informatie over het volledige programma is te vinden op de website van de Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal.

Praktische informatie 
Het Nationaal Theaterweekend vindt plaats van vrijdag 24 januari tot en met zondag 26 januari. Bezoekers kunnen voor vier verschillende voorstellingen kaartjes kopen. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via de website van de Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Kim van Niekerk

Redactrice Sleutelstad.

Je bent nu offline