Leidse Hoogvliet de beste van Nederland

79

De Hoogvliet vestiging aan het Levendaal in Leiden is verkozen tot de beste Hoogvliet supermarkt van 2019. De directie van Hoogvliet maakte de officiële winnaar van de interne winkelwedstrijd op gisteren bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie. Behalve de overall prijs won Hoogvliet Leiden ook prijzen voor de beste bloemen- en kruidenierswarenafdeling.

Aan de bekendmaking gaat een jaar van juryrondes en mystery bezoeken vooraf. Na diverse beoordelingsrondes door zowel interne als externe juryleden is de Hoogvliet vestiging in Leiden Centrum als grote winnaar van 2019 uit de bus gekomen. Tijdens de feestelijke bijeenkomst werd de wisselbeker, behorend bij de eerste prijs, vol trots in ontvangst genomen door supermarktmanager John de Roos.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

79 reacties

  • Geweldig en gefeliciteerd daar kan de Hoogvliet Rijnsburg een voorbeeld aan nemen die nomineer ik bij deze voor de slechtste van Nederland

 1. Nou dat verbaast mij , vanaf ingang tot aan groente en fruit , maar vanaf daar richting zuivel nee koud en ongezellog . En er zijn dagen bij dat er bepaalde producten er niet zijn .

  • Behalve dat je moet uitkijken of de groente en fuit wel redelijk vers is en oo k het vlees is niet altijd te vertrouwen. Had gourmetvlees gekocht voor kerst, datum t/m 28 december, maar op 25 december kwam het bedorven uit de verpakkking!
   Van mijn buurjongen begrepen dat gekoelde en diepvriesprodecuten in het magazijn veel te lang zonder koeling staan te wachten……

 2. Karina Tahitoe

  Youri Karreman, jij staat aan de basis hè van dit succes verhaal. Chapeau voor je tomeloze inzet en klantvriendelijkheid🙌🏼🙌🏼🙌🏼 Gr joost

 3. Gerard van Hees op

  Geweldig nieuws voor de medewerkers van deze Hoogvliet. Ik heb zowel op de website van het hoofdkantoor als van het filiaal gezocht naar het juryrapport (ik was ook benieuwd naar de samenstelling van de jury), maar zelfs niet eens een vermelding van dit feit, terwijl Sleutelstad het nieuws wel heeft. Is toch opmerkelijk.

  • Piet Pekelharing op

   Geen moeite mee. Is nog prima te eten. Van de THT*-data hoef je je niks van aan te trekken. Doe ik ook niet. Moet je alleen niet met de TGT**-data proberen.

   *tenminste houdbaar tot
   **te gebruiken tot

 4. Sinds wij een Plus in Leiden hebben hoef ik gelukkig niet meer te winkelen bij die waardeloze Hoogvliet. Slechte groenten en fruit, het kleffe brood is niet te vreten, heb al eens een muis voorbij mijn voeten zien rennen tijdens het winkelen (bedrijfsleider op aangesproken, maar hebben ze kennelijk geen moeite mee), het assortiment is veels te klein en over de uiterst belabberde klantvriendelijkheid van het chagrijnige personeel dat daar over de vloer rond hobbelt zal ik het maar niet hebben. De jury (in de meeste situaties is dat een ons keurt ons-jury) hanteert zeker de laagste standaarden bij de toekenning van de prijs? Ik zou zeggen mensen, ga eens bij Plus winkelen.

 5. Schitterend, fantastisch Heer R. Dentener dattu een lievve huismuis in zijn of haar natuurlijke habitat/biotoop leefmilieu gratis voor nix heeft kunnen waarnemen.
  Een zoologisch God’s geschenk zeg maar.

 6. Kutwinkel. Beter naar Appie op de Hooigracht, dat is een goede supermarkt. Vriendelijk personeel en manager, goede koffie, wifi etc.
  Goed assortiment ook. Hoogvliet heeft wel goede actie’s af en toe, maar het personeel lacht gewoon klanten uit, terwijl zij met elkaar staan te praten en de klant het kan horen. Onbeschoftheid ten top, maar wat wil je met die kutjeugd tegenwoordig?! Broodafdeling is ook veel te duur, 95ct. voor een ham/kaas croissant? Kom op zeg, waarom doen andere supermarkten dit voor 50-55ct/stuk? Belachelijk.

  • Vaak kloppen de prijzen ook niet bij de kassa van de Hoogvliet, omdat ze niet goed zijn ingevoerd in het kassasysteem. Dus moet je na iedere keer winkelen je kassabon weer nakijken op fouten. Ga je ermee naar de klantenservice, dan staat er zo’n debiel chagrijnig wijf met zwaar Leidse tongval voor je en krijg je met veel moeite het teveel betaalde verschil terug. Dan heb ik het nog niet eens over de agressieve en opdringende alcohol -en drugsverslaafde bedelaars/zwervers die zich met regelmaat ophouden bij de winkelingang aan het Levendaal.(hoezo bedelverbod in de APV? Handhaven, Lenferink) Spreek je de bedrijfsleider er op aan, dan reageert ie met ik kan daar niks aan doen want het gedeelte voor de winkel is van de gemeente. Oh, dus laat je je klanten maar lastig vallen door gespuis? Lekker dan. AH op de Hooigracht heeft inderdaad zijn zaakjes tip top op orde, daar krijg je zelfs ‘s avonds nog goed brood. Die vestiging ziet er voorbeeldig uit, het voorraadbeheer is goed en de winkel is schoon.

 7. Teveel allochtonen/hoofddoekjes in deze winkel, daarom kom ik hier niet meer. Als ik boodschappen wilde doen in Mekka, was ik wel verhuist.

 8. leuk voor alle medewerkers gefeliciteerd allemaal . Toch is dit leuke team voort gekomen door het vriendelijk beleid wat door Coen is gegeven . Daar kan iedere manager nog van leren . Coen was altijd vriendelijk tegen over de klanten en hulpvaardig .Deze manager loopt veel met zijn gezicht naar beneden , en er kan geen goedendag van af . Jammer

 9. Rukwinkel. Slecht personeel. Producten zijn redelijk tot prijzig, koffie automaat is vaak defect, jammer.
  Niet echt klantgericht, kan echt veel beter. Rare indeling vd winkel ook. Verlichting is wel goed, veel beter dan bijv. Digros. Daar ziet de kip er ineens heel goor uit, als je onder de lampen boven het vleesschap wegloopt. Maar voor de rest word ik niet happy van Hoogvliet, echt niet.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline