Coolblue opent winkel in centrum van Leiden

113

Coolblue opent in het voorjaar een winkel in het centrum van Leiden. De winkel komt in het midden van de Breestraat, tegenover het stadhuis. Klanten kunnen ter plekke meer dan duizend producten uitproberen. De winkel heeft een oppervlakte van zeshonderd vierkante meter.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even vasthouden en uitproberen. Zoek je een nieuwe koptelefoon, dan wil je eerst horen hoe die écht klinkt. Ga je voor een nieuwe smartphone, dan wil je deze eerst even vasthouden en zien. Binnenkort is dit
ook mogelijk in onze winkel in Leiden.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er ook terecht voor specialistisch advies, directe service na aankoop, telefoonreparatie en het afhalen van online bestellingen.

Werkgelegenheid
Voor de nieuwe winkel in Leiden is Coolblue op zoek naar veertig nieuwe collega’s, waaronder een Floormanager, Verkoopmedewerkers en Reparatiemedewerkers. Soliciteren kan via Werkenbijcoolblue.nl.

Delen

113 reacties

  • Paul hartevelt op

   Goede dag.kunt u een mail sturen wanneer u open gaat.ik wil graag een kijkje nemen .en zeker iets kopen
   Bijvoorbeeld …de samsung S11
   Verheug me erop ..graag tot dan
   Gr paul

  • Nicoliene Huis op

   Ja hoor, voor of na het winkelen even lekker ontspannen met een lekkere bak koffie en gebak bij Vinteage op Breeestraat 117, top locatie!!

 1. Jan vd Sluis op

  Heel goed: zo komen er stenen winkels als verlengstuk van webwinkels terug! Maar die gevel; wordt die echt zo (lelijk)????

 2. Nessy Shepherd

  Op zich fijn, is een goeie winkel. Hoop wel dat de blauwe uitstraling gaat veranderen na de opening want het is geen porum op de Breestraat naast een eeuwenoude poort!

 3. Burger zonder steunkousen op

  Ik vind het maar niks. Probeer maar eens een appelkruimeltaart te kopen bij Coolblue. Hebben ze niet eens.

 4. In het voorjaar, met zo’n gevel, tegenover het stadhuis…. 1 April is ook in het voorjaar.

 5. 1 vd betere zaken en na vertrek/failliet van MyCom, Dixons, Computerland etc. een welkome aanvulling denk ik. Alleen geen handige lokatie om je wasmachine terug te brengen, lekker uitladen zonder toestemming voor gewone voertuigen in een superdrukke Breestraat…Haarlemmerstraat zou qua logistiek beter zijn, straatjes erachter etc.

   • na 6 jaar bij coolblue te hebben gewerkt kan ik overduideijk zeggen dat iedereen die er werkt met veel plezier dat doet en iedereen het fijn vind en ook mag de klant zo goed mogelijk te helpen. Tot in de late uurtjes, zodat de belofte van voor 12 uur besteld nog steeds kan. Echt waar. Salaris is niet top, maar je krijgt er wel een hoop terug. Voor sommige baantjes is het daadwerkelijk echt een goede job, veel te leren. In tegenstelling tot mediamarkt proberen ze niet de lokale handel uit te buiten

  • Lisette van Es

   Gewoon triest dat je nog geen 1800 bruto per maand krijgt bij een werkweek van 40 uur. En dan moet je ook alle koopavonden en weekenden beschikbaar zijn, hè?
   Ik blijf wel lekker zitten waar ik zit… 😉

  • Lisette van Es

   Ja precies. 7 dagen in de week beschikbaar moeten zijn voor iets meer dan het wettelijk minimumloon? Ik denk dat veel mensen daar niet bepaald warm voor lopen. Zeker niet als je dan bij voorkeur ook nog een HBO diploma op zak moet hebben!

 6. CoolBlue verraadde zichzelf al in hun reclame item, met hun opleiden en dan een bordje met de plaatsnaam Leiden erop….
  Puzzelstukje valt nu ineens op zijn plaats haha

   • Paul hartevelt op

    Goede dag.kunt u een mail sturen wanneer u open gaat.ik wil graag een kijkje nemen .en zeker iets kopen
    Bijvoorbeeld …de samsung S11
    Verheug me erop ..graag tot dan
    Gr paul

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline