Steekpartij Aaltje Noordewierlaan Leiden

78

In de Aaltje Noordewierlaan in Leiden is vanavond een persoon door messteken gewond geraakt en afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de omgeving van het steekincident afgezet voor sporenonderzoek. Het is nog niet duidelijk wat de toedracht van de steekpartij is. Onbekend is of de dader opgepakt is.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

78 reacties

 1. Jolanda Van Jole Lahey

  Het jaar pas 8 dagen oud en weer net als 2019 hoor je iedere dag steken, schieten, overvallen en de nodige geweldsincidenten 🥵triest heel triest en het wordt steeds geweldadiger en de daders steeds jonger🥵

  • Er wonen nog heel veel oudere mensen het issue ook 55 plus geworden helaas ook nog dat soort mensen het is wel heel dicht bij nu best eng kom je thuis van een gezellig sjoelavond je is alles afgezet rondom de flat

   • Waar staat in het artikel dat bewoners van deze flat erbij betrokken zijn dan?
    Of ben jij ook zo’n zielige roeptoeter?

 2. Roy Pet

  En waar was de politie weer te laat 😡 . Zeker weer bezig met onzin . Zo als kleine dingetjes als vuurwerk bevoordeeld 😤pff

  • Tsja, als jij nou voortaan even vooraf belt waar er een steekpartij gaat plaats vinden, dan kunnen ze eerder inrijpen. Wat een domme reactie van Roy Pet zeg.

 3. Anno El Hannay

  De reacties hier zijn enger dan zo een steekpartij die uit face-to-face conflict ontstaat. Mensen reageren met hun achterste ipv na te denken . Sterkte voor de familie ongeacht aanleiding of huidskleur.

 4. Monique Van Tol

  Het is gewoon niet normaal.meer het kan niet meer met praten gelijk steken of schieten ook worden er wel mensen zo maar gestoken zonder rede.het is gewoon niet veilig meer ik hoop dat ze de dader gauw te pakken hebben en dat het slachtoffer gauw beter word

 5. Edo Adrovic

  Gemene Leiden bedankt voor het verwijderen van politie camera’s van Jaques urlusplantsoen alles is weer terug. Je kan nergens meer veilig over straat dit is bij mij om de hoek. Waar blijft de gemeente nu met brief het is veilig genoeg . Jongens jongens wat een gedoe. Ik zeg camera’s weer terug . !!!!

  • Maarehhh dit was op de Aaltje Noorderwierlaan hoor, deze portiek zou niet in het gezichtsveld van die camera’s jhebben gezeten. Domme opmerking dus van Edo Adrovic!

 6. Gewoon geen steekverbod, want je ziet dat het steekverbod buiten de singels niet goed gehandhaafd kan worden, zo menen naar verluidt VVD, CDA, D66 en Partijtje Sleutelstad.:-(

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline