In Den Haag neergestoken man uit Leiderdorp onder het mes

10

De 33-jarige man uit Leiderdorp die zaterdagavond in Den Haag bij een bankfiliaal aan het Haagse Hobbemaplein werd neergestoken moet alsnog worden geopereerd aan zijn verwondingen. Een overvaller stak de Leiderdorper meerdere keren met een mes toen hij wilde pinnen en ging er daarna zonder buit vandoor.

De overval vond zaterdagavond rond 18.30 uur plaats bij de inpandige geldautomaat van de bank. Op het moment dat het slachtoffer zijn pas in de automaat wilde stoppen hoorde de man iemand anders binnenkomen. De Leiderdorper werd beetgepakt en bedreigd met een mes. De overvaller eiste geld en stak vrijwel direct meerdere keren in op het slachtoffer. Het slachtoffer liep hierdoor meerdere verwondingen op en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De politie meldt dat de verwondingen dusdanig ernstig zijn dat het slachtoffer binnenkort nog een operatie zal moeten ondergaan.

Beknopte beschrijving dader
Omdat de dader het slachtoffer van achteren aanviel, kon de 33-jarige man maar een summiere beschrijving geven van zijn belager. Volgens de politie gaat het om een licht getinte man van tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij had een stoppelbaardje en droeg een grijze hoodie waarvan hij de capuchon over zijn hoofd droeg.

In eerste instantie ging de politie ervan uit dat er twee daders betrokken waren bij deze poging tot het beroven van de Leiderdorper, maar naar nu blijkt is er slechts een man verantwoordelijk voor deze beroving. De politie is nog op zoek naar getuigen.

Delen

10 reacties

  1. Neem aan dat er camera’s binnen hangen? Signalement zegt ook wel weer wat, lopen er genoeg van daar in die wijk. Hoop hij gevonden wordt!!

    • Summiere omschrijving kan alsnog henkie of pietje zijn. Maar has, ap of moes ook mogelijk in die contereien. ..😆 hopelijk voor het slachtoffer wordt dader snel voor een lange tijd naar binnengetrokken.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline