OVV kiest Fit 20 Voorschoten tot Ondernemer van het Jaar

De Ondernemersvereniging Voorschoten (OVV) heeft maandagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie die werd gehouden in bedrijvencentrum House of Vision Fit20 Personal Training verkozen tot beste ondernemer van het jaar in Voorschoten. Het bedrijf van Jeroen Harteveld en Riccardo Masmeijer de Jong werd door de jury als beste gekozen uit drie genomineerden. Dat waren naast Fit20 ook Duivenvoorde Uitvaartzorg en Freek van Os Installatie. Het was voor de derde keer dat de ondernemer van het jaar werd gekozen.

“Een succesvol bedrijf met grote ambities in een groeimarkt met een inmiddels landelijk en internationaal bewezen concept”, zo staat in het juryrapport te lezen. Voor Harteveld die samen met de manager van de Voorschotense vestiging Jorick Voogel aanwezig was, kwam de uitverkiezing als een volslagen verrassing: “We zijn pas een jaar geleden begonnen in Voorschoten, aan de Rouboslaan. We zijn toen wel gelijk lid geworden van de Ondernemersvereniging en werden ontzettend leuk ontvangen. Dat was al geweldig maar dat we nu ook nog ‘ondernemer van het jaar’ worden, is wel heel bijzonder.”

Fit20 Voorschoten is onderdeel van een franchise-organisatie die in binnen- en buitenland een flinke groei doormaakt. Harteveld en Masmeijer zijn franchisenemers van inmiddels zes vestigingen in de regio.

De drie genomineerden voor de titel Ondernemer van het Jaar in Voorschoten waren Dominique De Vries Schultink van Duivenvoorde Uitvaartzorg, Jorick Voogel en Jeroen Harteveld van Fit20 (de winnaar) en Harm van Os van Freek van Os Installatie.

In totaal droegen de leden van de OVV twaalf bedrijven voor waar de jury, bestaande uit Trudy Kwik van Kwik Events & Relatiemarketing, Leen Hoogvliet oprichter van Hoogvliet supermarkten en Mark Schwarze van BMS Notarissen, zich over moesten buigen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline