Personenauto en tractor treffen elkaar hard op de Kanaalweg in Leiden

38

Een tractor raakte vanochtend via een verkeersbord op de verkeerde weghelft van de Kanaalweg terecht. Daarbij kwam de tractor in aanrijding met een personenauto. De auto raakte zwaar beschadigd. Geen van de bestuurders liep letsel op. Door het ongeval ontstond enige overlast voor het overige verkeer.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

38 reacties

  • Rita Zoetemelk

   Sander de Groot oké bedankt voor deze info. Hier op de Kanaalweg rijden ze vaak levensgevaarlijk (te hard of half op de andere rijbaan). Het is nú “goed” afgelopen….

   • Cok van der Meer op

    Rita Zoetemelk en anderen met dezelfde vraag;
    Tractoren mogen nou eenmaal op de openbare weg. Deze voeren gewoon hun werk uit. Zijn doorgaans niks groter als een vrachtwagen. Rijden maximaal 40-50km per uur. Denk dat er dagelijks meer vrachtwagens de kanaalweg gebruiken dan tractoren. Vrachtwagens zijn meestal langer groter en zwaarder dan tractoren. En kunnen bovendien 2x zo hard. Ze maken minder herrie en zijn wat meer een vertrouwd gezicht op de openbare weg. Zomaar een aantal punten waarom tractoren eerder “gezien” worden…..

  • Rita Zoetemelk

   Arlette Weijers zeker! De bestuurder is door de brandweer uit de auto gehaald, dus dan denk je het ergste… Met het kanaal zo dicht in de buurt hadden ze ook het water in kunnen rijden…

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline