Meerdere branden door mogelijke brandstichting in Leiden

22

Er hebben vannacht meerdere voertuigbranden plaatsgevonden in Leiden. Een witte bestelbus aan de Havikshorst stond in brand en op de Langebrug werd een brommer verwoest door vuur. Persbureau Media-TV meldt dat de voertuigen mogelijk zijn aangestoken. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de branden.

De brand in de bestelbus was snel onder controle waardoor de bus niet volledig afbrandde. Voor de brommer kwam redding te laat. Een fiets die naast de brommer stond raakte ook beschadigd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

22 reacties

  1. Allert Goossens op

    Geef ze een werkstraf van 8 uur bordenwassen bij de Van de Valk en we vinden het weer goed. Gevangenissen zijn leeg in dit gedoogland. Maar de anarchie begint flink toe te slaan met al die knuffelstraffen en pakkans nul … Dank u wel meneer Rutte en andere knuffelpolitici. Gaat echt érrug goed dankzij die flower-power justitie!

  2. Zo’n zielenpiet moeten ze naar Australië sturen om de brandweer daar te helpen. Knapt ie vast wel van op.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline