Supermarkt Zoeterwoude vier dagen dicht

23

De enige supermarkt in Zoeterwoude-Dorp, Jumbo Jan Versluis, houdt de komende week (van maandag 6 januari tot en met donderdag 9 januari) haar deuren gesloten. De winkel wordt verbouwd.

“De routes door de winkel worden verbeterd en het assortiment uitgebreid. Bovendien zal de gele kleur minder aanwezig zijn”, verklaarde een medewerker. Het ‘ontgelen’ van de Jumbo winkels is een plan van Jumbo-topman Frits van Eerd. “Op een gegeven moment kwam ik onze winkel binnen en zag alleen nog maar geel. Op de pilaren, op de koeling, overal”, motiveert van Eerd zijn kleur-koerswijziging (bron: distrifood.nl).

Voor bewoners en deelnemers van Swetterhage (centrum voor mensen met een verstandelijke beperking) en veel ouderen in Zoeterwoude zorgt de sluiting voor een ‘gat’ in hun dagbesteding. Zij bezoeken de supermarkt dagelijks voor een boodschapje, kopje koffie en een praatje.

Delen

23 reacties

  1. Het wordt er alleen maar beter op.
    Daar moet je wat voor over hebben toch.
    Gewoon even voor die paar dagen wat extra in huis halen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline