Scooter onderuit bij botsing met auto

9

Een vrouw is met haar scooter ten val gekomen toen ze gisteravond werd aangereden door een auto. Dat gebeurde op de kruising van de Geregracht met de Oranjeboomstraat in Leiden. De vrouw is in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Delen

9 reacties

  1. Joris Otgaar

    Levensgevaarlijk die scooters! Verbieden! Ik heb last van de uitlaatgassen en geluidsoverlast van die opgevoerde krengen! M’n honden hebben er ook last van! Bespottelijk.

  2. HAHAHA! Dat bericht van Esmee!

    >”mevrouw die niet in haar dode hoek keek!”

    Ja goh hee, waarom zou het een dode hoek heten?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline