Nieuwjaarsbijeenkomst met presentatie over tram naar Noordwijk

De afdeling Rijnland van tram- en treinvriendenclub NVBS organiseert op woensdagavond 8 januari een nieuwjaarsbijeenkomst met vier korte presentaties over tram en trein. Te zien zijn stoomtreinen in Oekraïne, de Amsterdamse paardentram, het afscheid van de dubbeldekkers bij de NS en de historie van de tram naar Noordwijk.

De voor iedereen toegankelijke bijeenkomst van 8 januari wordt gehouden in de Alettahof, Aletta Jacobsplantsoen 97 in Voorschoten. Aanvang 20.00 uur. Bijdrage in de kosten voor NVBS-leden 2,50 euro, voor niet-leden 3,50 euro. Meer informatie op nvbs.com/rijnland.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline