40e editie Leidse Blues- en Jazzweek

De 40e editie van de Leidse Blues- en Jazzweek nadert: vanaf maandag 20 januari staan optredens gepland op 36 verschillende locaties in de stad. Met ruim zeventig optredens zijn er dit jaar nog meer bands geprogrammeerd dan in de voorgaande jaren.

Opening in Hooglandse Kerk
Op maandag 20 januari wordt de Blues- en Jazzweek geopend in de Hooglandse Kerk. Naast optredens, staan er gedurende de week ook enkele jazzgerelateerde workshops en films op de planning.

Programma
Van maandag tot en met vrijdag worden er elke avond meerdere optredens gegeven. Op zaterdag en zondag staan er ook ’s middags optredens gepland. Het volledige programma is te vinden op de website van de Leidse Blues-en Jazzweek.

Praktische informatie
De Leidse Blues- en Jazzweek vindt plaats van maandag 20 januari tot en met zondag 26 januari. De kroegentocht, die traditiegetrouw al jarenlang onderdeel uitmaakt van deze week, vindt plaats op woensdag 22 januari. Alle optredens zijn vrij toegankelijk.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Kim van Niekerk

Redactrice Sleutelstad.

Je bent nu offline