Ook Jochem keek Jochem Myer’s ‘Adem in Adem uit’

8

“Koekeloeren naar deze mafklapper”, schrijft Jochem Myjer woensdagmorgen op zijn Facebook-pagina. Samen met nog bijna 1,2 miljoen mensen keek Myjer naar de uitzending van zijn eigen theatervoorstelling ‘Adem in Adem uit’ op SBS6.

Kijkers reageren massaal en erg positief op sociale media over de voorstelling. Er is ook waardering voor SBS6 die slechts één reclameblok in de ‘pauze’ van de voorstelling had geprogrammeerd. De show van Myjer trok tweemaal zoveel kijkers (586.000) als de ‘De Lachgasfabriek’ van oudgediende Freek de Jonge dat gelijktijdig op NPO2 werd uitgezonden.

Alleen de oudejaarsconference van Claudia de Breij op NPO1 trok een dag eerder meer kijkers (1.800.000). Op RTL4 wist Martijn Koning dinsdagavond met zijn conference slechts 540.000 kijkers te vermaken.

Delen

8 reacties

  1. Live in Carré gezien, toen al geweldig, opnieuw nu, het blijft fantastisch, een groots artiest.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline