Eerste Singelparkwandeling van het nieuwe jaar

6

De Vrienden van het Singelpark organiseren op de tweede zondag van januari de eerste Singelparkwandeling van het nieuwe jaar. De wandeling wordt gelopen onder begeleiding van een gids die vertelt over de geschiedenis van de stad.

De route van de wandeling gaat langs Molen de Valk, via de Morspoort en langs de Sterrewacht. Ten slotte eindigt de route in het Plantsoen. Onder andere de eerste zichtbare delen van de bouw van de Singelparkbruggen is tijdens de tocht te zien.

Praktische informatie
De Singelparkwandeling vindt plaats op 12 januari om 14.00 uur. De wandeling duurt ongeveer twee uur en iedereen is vrij om mee te lopen. Meelopen kan in ruil voor een bijdrage van vier euro aan de gids. Het opgehaalde geld wordt door de Vrienden van het Singelpark gebruikt om te investeren in het onderhoud van het Singelpark.

 

Delen

6 reacties

  1. Ik doe mee omdat ik erg benieuwd ben welke delen van Leiden langs de Singels er nu beter/groener/mooier bijliggen dan pakweg 10 jaar geleden.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Kim van Niekerk

Redactrice Sleutelstad.

Je bent nu offline