Inzameling oud papier en levensmiddelen voor Voedselbank

De eerste inzameling in het nieuwe jaar door de Protestantse Gemeente Leiderdorp voor de Voedselbank Leiden e.o. wordt gehouden op dinsdag 7 januari. De deuren van de Scheppingskerk aan de Van Poelgeestlaan 2 staan van 8.00 tot 16.30 uur open. Vrijwilligers van de Protestantse Gemeente Leiderdorp zijn de gehele dag beschikbaar in en rond het gebouw.

De Voedselbank heeft voor de klanten vooral behoefte aan pakken met pasta’s en rijst, diverse sauzen, blikken met vis, vlees, soep, groente of peulvruchten, zonnebloemolie, koffie, suiker, thee, broodbeleg, een zak met aardappels. Ook huishoudelijke en verzorgingsartikelen zijn welkom.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline