Bejaarde vrouw expres aangereden op parkeerplaats Boerhaaveplein

24

een vrouw van 78 is gisteren bewust aangereden op de parkeerplaats voor supermarkt LIDL aan het Boerhaaveplein in Oegstgeest. De vrouw raakte daarbij ernstig gewond. De politie is dringend op zoek naar getuigen. De dader is er namelijk vandoor gegaan.

Het slachtoffer had pech met haar auto en wilde de parkeerplaats naast haar auto vrijhouden, zodat de monteur die inmiddels was opgeroepen ernaast zou kunnen parkeren om de auto bijvoorbeeld te starten door de accu’s met elkaar te verbinden. Een andere automobilist wilde desondanks met alle geweld toch op die plek parkeren. Er ontstond een conflict, waarna het slachtoffer expres werd aangereden.

De politie zoekt dus naar getuigen die kunnen vertellen wat er precies gebeurd is en wie de mogelijke dader is. Over de dader of diens auto is verder niets bekend.

Delen

24 reacties

  • Dat is al jaren aan de gang Chantal , normen waarden en respect tegen over anderen zijn dit land uitgevlucht de aso heeft de overhand. Mensen zoals jij en ik daargelaten 😎

 1. Marius Glebbeek

  Je kan altijd vragen of iemand zo vriendelijk wil zijn om ergens anders te parkeren . Maar die pakeerplak is niet van jou dus je kan hem zeker neit claimen

 2. Wytzia Raspe

  De perfecte kandidaat voor 1 jaar taakstraf graven delven en graven ruimen. Gevolgd door een jaar taakstraf op een kankerafdeling. Leert hij de waarde van een menselijk leven eens goed.

 3. Henk Hannemann

  Weer zo’n ouwehoerverhaal van Sleutelstad van het niveau Story en Privé om op een goedkope manier aandacht te genereren. Beperk je tot berichtgeving en de feitelijkheden.

 4. Een parkeerplaats vrijhouden, dat riekt wel naar een overspannen type bejaarde die eigenlijk niet meer zou moeten rijden, maar om die dan omver te rijden is ook wel wat cru.

 5. De dame handelde doordacht , idioten die dan juist deze parkeerplaats willen bezetten terwijl de situatie netjes wordt uitgelegd hebben ernstige tekortkomingen en geen fatsoen.
  Jammer dat er mensen zoals Peter Hoeks op de weg zitten ,een intelligentietest bij het rijexamen moest verplicht zijn.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline