Spanjaardsbrug eerste weekend van 2020 afgesloten

17

De Spanjaardsbrug over de Zijl tussen Leiden en Leiderdorp is tussen vrijdag 3 januari 07.00 uur en maandag 6 januari 06.00 uur volledig afgesloten voor al het weg- en vaarverkeer. Het wegverkeer wordt omgeleid via de Zijlbrug.

De werkzaamheden van de provincie Zuid-Holland aan de Spanjaardsbrug duren langer dan gepland. Er is vervuilde grond aangetroffen op de plek waar gegraven moet worden voor het verleggen van kabels van de brug. De kabels worden nu aan de andere kant van de brug aangebracht, zodat de vervuilde grond niet wordt geraakt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

17 reacties

    • Nachtburgemaitresse van Leiden op

      Verwende jankbekken allemaal. Klaagvolk, met weinig ontberingen in het leven geconfronteerd.

    • Het staat er bij waarom. Verder zou het kloten moeten zijn, maar nog liever een beschaafde woordkeus.

    • Oh lekker, kunnen we weer mijlen omrijden via de Zijlbrug…ze blijven kloten aan deze brug, je gelooft het toch gewoon niet? Wat zijn dat voor rukkers die dat werk uitvoeren?
      Iedereen is weer de dupe…lekker joh

      • Tsjonge jonge, alsof de wereld vergaat. Doe normaal man.
        Ze kunnen het ook niet doen en da sta je over een paar jaar steeds voor eens brug met storingen en loop je te klagen dat ze eerser iets moesten doen.
        Wat een gezeur om een beetje omrijden

        • Hoe vaak is die brug al nie dichtgeweest dan, de afgelope 2-3 jaar??? Ze blijven kloten…maar rij jij maar lekker om hoor, wat jij wilt. Lekker vaststaan op de wdz laan, wachten op de brug daar, etc. etc. Van mij mag je…

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline