Cultuur071 Uitzending 21-12-2019: Nabespreken en vooruitkijken met Eelkje Colmjon & Theo de With en met Monique Aalbers & Govert de Kok

De laatste uitzending van het jaar 2019!

En wat een jaar hebben wij gehad op cultuurgebied met het Rembrandtjaar, de opening van de Lakenhal,  en het jaar van de Zangeres Zonder Naam. 

Eelkje Colmjon, stadsfotograaf en Theo de With, journalist Leidsche dagblad, waren het eerste uur bij ons in de studio. Jos Nijhof en Joque Mulder hadden het met hen hebben over vragen als: 

Welke culturele gebeurtenissen vormden de hoogtepunten? Welke zijn zeker voor herhaling vatbaar? Was het aanbod gedifferentieerd genoeg? Hoe is het in het algemeen gesteld met het kunst- en cultuurklimaat in het Leidse?

Natuurlijk gaan we ook met Theo en Eelkje vooruitblikken naar 2020. De nieuwe Cultuurnota is daarbij onderwerp van gesprek.


Jos Nijhof en Joque Mulder in gesprek met Eelkje Colmjon (stadsfotograaf) en Theo de With (journalist), over cultuur in Leiden.

In het tweede uur hadden wij 2 gasten die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het grootste cultuuraanbod in onze stad: Monique Aalbers, Manager marketing & communicatie Stadsschouwburg en Stadsgehoorzaal en Govert de Kok van Bioscopen Leiden. Met hen blikten we terug op het culturele jaar 2019 op het gebied van film en podiumkunsten.

Ook kijken we vooruit naar de activiteiten in de kerstvakantie, wat is er te zien in de theaters en de bioscopen, hoe staat het met de megabioscoop De Geus, en verder weg: het theater- en filmseizoen 2020-2021.


Joque Mulder en Jos Nijhof in gesprek met Monique Aalbers en Govert de Kok.

Hele uitzending:

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline