Bewoners en honden uit brandend huis gered

11

Rond 21.10 uur is vanavond brand ontdekt in een woning aan de Zijldijk in Leiderdorp. Daarbij heeft de bewoonster haar twee kinderen uit het brandende huis kunnen halen. Ook twee hondjes werden gered. De moeder is met twee van haar kinderen naar het ziekenhuis vervoerd omdat ze rook hadden ingeademd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

11 reacties

  1. Denise en Vincent van der burgh oosterom op

    We wensen de slachtoffers heel veel sterkte en dat ze er weer vlug boven op Komen

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline