Bestuurder ernstig gewond bij eenzijdig ongeval in Oegstgeest.

Bij een eenzijdig ongeval vrijdagavond op de Haarlemmerstraatweg is een auto met flinke snelheid tegen een boom gebotst. Het slachtoffer liep daarbij ernstig letsel op en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van het incident wordt door de verkeersongevallendienst van de politie onderzocht. Uit sporen bij het ongeval blijkt de auto eerst in berm van de weg is beland en tientallen meters verder in volle vaart tegen een boom tot stilstand is gekomen. Het voertuig raakte zwaar beschadigd en is door een berger afgevoerd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline