Fietser geschept op oversteekplaats in Oegstgeest

2

Op Abtspoelweg ter hoogte van zwembad Poelgeest is rond 16.45 uur een fietser op de oversteekplaats geschept door een auto. Ambulancemedewerkers hebben de aangereden fietser gecontroleerd. Het is niet bekend of het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd. De kruising van de Abtspoelweg en de Lange Voort was enige tijd afgesloten voor verkeer richting Warmond.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline