Barry Badpak presenteert nieuwe single tijdens Leiden Ordinair

4

Op de achtste editie van Leiden Ordinair presenteerden de heren van Barry Badpak zaterdag hun nieuwe single: “zuip maar lekker mee”.

Het jaarlijkse muziek evenement startte dit jaar al om 20.00 uur met een pre-party in de kleine zaal van poppodium Gebr. de Novel. Met onder andere: de O’Nine Smurfenband en de finale van de eerste echte talentloze jacht werd de verjaardag van DJ Dikkie B met het aanwezige publiek gevierd. Om 23.00 uur verplaatsten het feest zich naar de grote zaal waar Meneer Kaktus, de Stoopjes, Henk en Ingrid, een André van Duin-imitator, O’Nine, Rubberen Henkie en natuurlijk Barry Badpak het publiek tot in de late uurtjes vermaakten.


Verslaggevers Robbert Beurse, Reanne van Kleef en Martijn Lekanne dit Deprez feestten mee.

Delen

4 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline