McDonald’s franchisenemer van het jaar komt uit Leiden

10

Leidenaar Walther Jacobs is verkozen tot franchisenemer van het jaar van McDonald’s in Nederland. Jacobs is franchisenemer en heeft drie McDonald’s restaurants in Leiden, twee in Alphen aan den Rijn en één in Sassenheim. Samen met zijn vrouw Françoise is Jacobs al 13,5 jaar franchisenemer en hij ontvangt de prijs onder meer voor het succesvolle personeelsbeleid.

Jacobs is geboren en getogen in Leiden en nam zijn eerste twee restaurants over aan de Beestenmarkt en de Donkersteeg in Leiden. Hij heeft de overtuiging dat succesvolle restaurants alleen te bouwen zijn door een continue focus op voldoende en goed getrainde mensen. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan en geïnvesteerd in de opleiding en training van zijn medewerkers en managers. Binnen zijn organisatie is Jacobs samen met zijn vrouw persoonlijk betrokken bij het ontwikkeltraject van iedere individuele manager.

“Walther Jacobs is een voorbeeld van een zeer ondernemende franchisenemer”, aldus Erwin Dito, Managing Director van McDonald’s Nederland. “Met een combinatie van hard werken en ondernemen bouwt hij zelf consequent aan het verhogen van de omzet in zijn restaurants. Walther staat ook altijd open voor vernieuwingen. Zo heeft hij McCafé direct omarmd en geïnvesteerd in het opleiden van barista’s om zo de potentie van McCafé te realiseren.”

Jacobs toont zich vereerd met de erkenning: “Het is vooral ook een compliment voor ons gehele team. Samen met alle crewleden werken we elke dag keihard om onze gasten te laten genieten van onze producten en services.”

Delen

10 reacties

  1. Beste opdiener van goor, vet, ongezond, industrieel vervaardigd vreten. Geweldig toch?

    • Uhmmm misschien tijd om Engels te gaan leren? Die Wiki pagina gaat op geen enkele manier over ‘kinderlokken’, maar over een smaad-zaak van McDonalds tegen beweringen van Greenpeace.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline