Brandende kaars veroorzaakt binnenbrandje in woning aan de Oude Rijn

Een omgevallen brandende kaars in combinatie met een stapel boeken zorgde vrijdagmiddag voor een brandje in een woning aan de Oude Rijn. De brandweer is met spoed komen aanrijden en heeft het binnenbrandje geblust. Na controle door de hulpdiensten werd de woning weer vrijgegeven. De omvang van de schade is niet bekend gemaakt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline