Getuigenoproep Politie Leiden wegens straatroof Morslaan

6

Een 15-jarige jongen is woensdagnamiddag slachtoffer geworden van een straatroof in de Morslaan in Leiden. Hij werd door twee personen mishandeld en met een steekwapen bedreigd. De politie is op zoek naar getuigen.

Woensdagmiddag fietste het slachtoffer om 16.30 uur vanaf de Duikerstraat richting de Morslaan. Op dat moment werd hij door twee personen in de leeftijd van 16-17 jaar opgewacht. De daders bedreigden hem en dwongen hem om van zijn fiets te stappen. Het slachtoffer werd vervolgens geslagen en bedreigd met een steekwapen. Volgens het slachtoffer vertrokken de daders met de fiets richting de Lage Mors.

Signalementen verdachten
De politie is op zoek naar twee verdachten. De eerste verdachten heeft een mollig postuur, een licht getinte huidskleur en zwart haar. Zijn lengte wordt ingeschat rond 1.70-1.75 meter. De tweede verdachte heeft een slank postuur en een blanke huidskleur. Hij heeft zwart haar en is naar schatting 1.70 meter lang. Ook droeg deze verdachte een zwarte jas en hij had een zwart mes bij zich. Verder gaat het om een gestolen donkerblauwe fiets van het merk PUCH.

Oproep
De politie roept getuigen die iets gezien of gehoord hebben op om zich te melden bij de recherche via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

 

Delen

6 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline