Workshops door internationale kunstenaars in project 1606

Vier internationale kunstenaars geven in oktober Engelstalige workshops onder de naam ‘Project 1606’ in kunstresidentie Holland Art House in Leiderdorp. Het project is georganiseerd door een initiatief van ‘The Plant’ in samenwerking met Universiteit Leiden en Ars Aemula Naturae.

Andrew Salgado, één van de meest toonaangevende jonge schilders van het Verenigd Koninkrijk, is één van de kunstenaars. Salgado geeft onder andere workshops waarin men leert om het perfecte stilleven te creëren. Ook Valter Adam Casotto, bekend van zijn uitzonderlijke grime en meesterwerken voor filmproducties zoals Game of Thrones en Harry Potter, houdt workshops. Daarnaast maken ook John Wentz en Alpay Efe onderdeel uit van het project.

De workshops zijn zowel voor beginners als voor gevorderden bedoeld. De kunstenaars zijn er om te helpen en zij zorgen ook voor inspiratie en motivatie. Meer informatie over de locaties en data per workshop is te vinden op de website van Universiteit Leiden. Ook aanmelden kan via de website van Universiteit Leiden.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Kim van Niekerk

Redactrice Sleutelstad.

Je bent nu offline