Stilteconcert in Zoeterwoude

3

De band Mensenkinderen zoekt op zaterdag 5 oktober de verstilling op in de Goede Herderkerk (Hoge Rijndijk 18 in Zoeterwoude). Omlijst met een prachtig decor worden bezoekers van het concert, dat om 20.00 uur begint, meegenomen in muzikale onthaasting.

“De avond heeft een meditatief karakter waar rust en stilte centraal staan, om op adem te komen met teksten die inspireren en troosten”, aldus Bas van Nienes, zanger en liedjesschrijver van de band Mensenkinderen. Het “Liedboek der mensenkinderen” is een project om gezangen uit Het Liedboek der Kerken op een nieuwe manier onder de aandacht te brengen. Van Nienes heeft de teksten hiervoor opnieuw op muziek gezet.

Vorig jaar bracht Mensenkinderen het tweede gedeelte van deze serie “Wij leven van de wind” uit. Dit album werd zeer goed ontvangen en kreeg onder andere aandacht in de EO Visie, Nederlands Dagblad, op Groot Nieuws Radio en Radio 1.

Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar of te reserveren via trueticket.nl.

Delen

3 reacties

  1. Jammer dat ik voor de prijs van een kaartje zoveel verder moet zoeken. Is het nou echt zo lastig om dat in de tekst te zetten?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline