Hele weekeinde: 25e keer Mooi Weer Kunstroute Leiden

Met een officieel momentje in Museum de Lakenhal is vrijdagmiddag de aftrap gegeven van de 25e editie van de Kunstroute Leiden. De Lakenhal vormt, na een noodgedwongen onderbreking van enkele jaren wegens de verbouwing en uitbreiding, dit jaar weer het startpunt van de kunstroute die het museum voor de 15e keer organiseert, nadat de eerste kunstroute 25 jaar geleden werd georganiseerd door Frank Kappé. Toen in Haagweg 4 met 46 deelnemers. Na het succes van die eerste editie werd de organisatie overgenomen door het Centrum Beeldende Kunst.

Dit hele weekeinde zetten Leidse kunstenaars de deuren van hun atelier tussen 12.00 en 18.00 uur open.

Deze diashow vereist JavaScript.

Rond de opening werden twee korte previews van voorstellingen gegeven. De eerste door Dansblok , de tweede door Theater de Generator.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aftrap van de 25e Kunstroute Leiden in @museumdelakenhal

Een bericht gedeeld door sleutelstad (@sleutelstad) op

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline