Wethouder Bouter enthousiast over hondenspeelveld

2

Zoeterwoudse wethouder Ruud Bouter is enthousiast over het plan van inwoner Paul Mooijman om een hondenspeelveldje te realiseren langs het Molenpad in het dorp. Nadat raadslid Eva de Bruyker donderdag in de rondvraag van de gemeenteraadsvergadering naar de status van het veldje vroeg, verklaarde Bouter: “serieus naar het idee te kijken”. Bouter verwacht binnenkort met een voorstel aan de raad te komen.

Voor het zomerreces maakte Mooijman gebruik van de mogelijkheid om in te spreken tijdens de raadsvergadering. Hij legde zijn wens voor een speelveldje voor aan de gemeente en vroeg hen om toestemming en ondersteuning in de vorm van een hekwerk rondom de beoogde plek.

De Zoeterwoudenaar vertelde vorige maand in De Avond van Sleutelstad dat hij tijdens het wandelen met zijn hond handtekeningen ophaalde van dorpsgenoten die achter zijn plan staan. Hiermee voelde hij zich voldoende gesteund om zijn wensen aan de gemeenteraad kenbaar te maken.


Robbert Beurse in gesprek met Eva de Bruyker en Ruud Bouter over het hondenspeelveldje.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline