Vrachtwagen ramt aquaduct: enorme ravage zorgt tot vanavond voor vertragingen

14

Een vrachtwagenchauffeur die vanochtend even na 11.00 uur onwel werd, net op het moment dat hij onder het Limesaquaduct op de A4 bij Leiden door reed, heeft voor een enorme ravage gezorgd. De chauffeur botste met zijn cabine met een flinke vaart tegen de zijwand van het aquaduct waarna de vrachtwagen schaarde en alle vier de rijstroken blokkeerde. De tunnelwand en de vrachtwagen raakten zwaar beschadigd. Ook in het asfalt van de weg werden diepe geulen getrokken. Op de vrachtwagen stond een hoogwerker die door de botsing op het wegdek viel. De hulpdiensten rukten massaal uit en de snelweg in de richting van Amsterdam werd enige tijd volledig afgesloten.

Automobilisten richting Amsterdam werd geadviseerd om om te rijden via de A44, de A12 of door Wassenaar. Ook op de binnenwegen was het vanmiddag veel drukker dan normaal vanwege verkeer dat de files probeerde te omzeilen. Rijkswaterstaat verwacht nog tot vanavond 22.00 uur bezig te zijn om alles weer schoon en gerepareerd te hebben.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

14 reacties

  1. Linda Mooijman

    Was dat de reden???
    Niet normaal de chaos van verkeer welke naar leiderdorp/Amsterdam moesten!
    Daar hadden verkeersregelaars of politie aan te pas moeten komen!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline