Korevaarstraat langer dicht door vertraging bij Garenmarktgarage

5

De Korevaarstraat in Leiden blijft nog tot zeker eind september afgesloten voor fietsers. In die straat wordt nog gewerkt aan de in- en uitgang van de ondergrondse Garenmarkt parkeergarage en die werkzaamheden duren volgens de gemeente Leiden langer dan verwacht. “De herinrichting van de Korevaarstraat is afhankelijk van de afbouw van de garage,” meldt een woordvoerder van de gemeente. Het gaat niet om een vertraging bij de bouw van de garage zelf, maar alleen om de inrit.

Delen

5 reacties

  1. Een parkeerinrit midden in de Korevaarstraat: een verkeerd gekozen plek, want zo blijft er hier geen ruimte over voor de bus. Moeten die blijvend gaan omrijden? Bedoelt de gemeente dat met ‘verbetering van het OV naar de binnenstad’?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline