Ook in de winter de Hortus de moeite waard

Robert Folmer is paleobotanicus, weet alles van oerplanten en zet die kennis in ten behoeve van de Leidse Hortus Botanicus. Hij praat over zijn werk in de Hortus en in museum Naturalis en werpt een persoonlijk licht op de winteractiviteiten die in de Hortus plaatsvinden. Want ook buiten de lente en de zomer is de Hortus een plek waar het goed toeven is en waar vrijwel permanent van alles gebeurt.

www.hortusleiden.nl

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline