Ook aankomend jaar weer allerlei muziek in de X

Tot slot begroeten we Sjaak van Rijn in de studio. en wel in verband met de komende programmering van de X, het multiculturele podium voor wereldmuziek, jazz, crossover en folk. Zoals de muziekliefhebber weet: sinds juni 2011 is De X gehuisvest in het Muziekhuis aan de Middelstegracht 123. De X wordt volledig gerund door circa twintig vrijwilligers, waaronder een hoofdprogrammeur en vrijwilligers voor de techniek en de bar. Sjaak van Rijn is één van hen en neemt met ons de bijzondere optredens door van gezelschappen uit binnen- en buitenland die de komende maanden onder de X-vlag plaatsvinden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline