Muziek van Zigeunerorkest Csárdás in het Leidse Hout

Hans van Waning raakt niet uitgepraat over het Leidse Zigeunerorkest Csárdás dat zondagmiddag 8 september in de Waterlelie, in de Leidse Hout, tussen 13.30 en 15.30 uur een optreden verzorgde. We praatten met hem over dat optreden, maar ook over de rijke geschiedenis van Csárdás en over de kenmerken van de zigeunermuziek.

Csárdás geniet internationale faam en biedt een gevarieerd repertoire uit Hongarije, Roemenië, Tsjechië en Slowakije.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline