Dichterette Pink Meltzer draagt voor

Pink Meltzer is de volgende gast. “Met ‘hart voor de stad’ dicht Pink alles open. Haar universele stijl spreekt velen aan. Gedichten over herkenbare emoties. Maar ook over Slagerij van der Zon en De Pieterskerk.”

Pink komt langs in verband met de verschijning van haar nieuwste bundel: Er zit geen dak in verdriet. Het door Peter Visser fraai vorm gegeven boekje wordt ten doop gehouden tijdens de Kunstroute. De bundel laat een meer sombere kant van Pink zien, maar biedt ook troost . “Het is een tranendal maar er is hoop,” aldus Pink, die deze gedichten met liefde opdraagt ‘aan hen die ons voorgingen’.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline