Walter van Peijpe; raadslid en kunstenaar op Kunstroute 2019 op 21 en 22 september

1

Walter van Peijpe, voorheen fractievoorzitter en thans raadslid van GroenLinks Leiden, heeft zijn oude liefde voortvarend opgepakt en maakt kleine – soms érg kleine -, getekende of geschilderde kunstwerken die te zien zullen zijn tijdens de 25ste Kunstroute op 21 en 22 september in de benedenruimte van het kantoor van het PS-theater aan de Raamsteeg 2A in Leiden.

www.waltervanpeijpe.com

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline