Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur: wat is er te verwachten in de Leidse theaters?

Monique Aalbers is hoofd marketing & communicatie van de Leidse Schouwburg / Stadsgehoorzaal en Kees van Leeuwen is directeur van theater Ins Blau. Samen schuiven ze een heel uur aan voor een gesprek over het nieuwe theaterseizoen, over theater maken en theater beleven, over tendensen op het gebied van theater, over grenzenvervaging, vergrijzing en diversiteit, maar ook over de Rolling Stones en nog heel veel meer.

www.theaterinsblau.nl
www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline