Een duurzaam festival? BASIL: Catena Open Air wil bewijzen dat het kan

Simone Reurings kwam praten over BASIL: Catena Open Air, een gratis eendaags duurzaam festival op zaterdag 7 september in Park Matilo te Leiden. De organisatie bestaat uit leden van studentenvereniging Catena. Het festival is zo duurzaam mogelijk opgezet en promoot een groene leefwijze. BASIL opent met lezingen en verschillende workshops die in het teken staan van duurzaamheid. Daarnaast zijn er eetkraampjes en een pop-upmarkt zijn en de hele dag live optredens van verschillende bands.

www.basilfestival.nl

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline