Brandweer vist koe uit sloot Oostvlietpolder

Een koe heeft gisteravond een duik genomen in een sloot bij een weiland aan de Hofvlietweg in Leiden. Nu doen koeien dat wel vaker om verkoeling te zoeken, maar sommige slootjes lenen zich er minder goed voor. Bijvoorbeeld als de walkant vrij hoog en stijl is en dat was hier het geval. De brandweer heeft de koe met behulp van een lier uit het water geholpen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline