Bewoner Van Riebeeckhof aangehouden na meldingen gaslucht

2

Gistermiddag werd de brandweer kort na 17.00 uur naar de Van Riebeeckhof in Leiden gestuurd. Bewoners van een flatgebouw roken een gaslucht. De brandweer verrichte metingen, maar vertrok onverrichter zake toen niets werd gevonden. Een kleine twee uur later gebeurde hetzelfde. Ook toen heeft de brandweer metingen verricht maar werd géén gas gemeten.

Na het tweede incident heeft de politie de bewoners van een van de flatwoningen aangehouden en meegenomen naar heet bureau. Het vermoeden zou bestaan dat hij tot twee keer toe de gaslucht veroorzaakte door het gas enige tijd open te draaien.

Delen

2 reacties

  1. Was dat expres (wat een Kl…….) of was het iemand die aan het dementeren was en blijkbaar beter niet zelfstandig thuis moet wonen. Ik vraag me vaak af wat nu het verhaal is bij dit soort berichten.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline