TC De Leidse Hout Open 2019 van start met sterke spelers

1

Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 augustus nemen meer dan 240 tennisspelers uit de wijde omtrek van  Leiden deel aan het ‘TC De Leidse Hout Open 2019‘. Traditiegetrouw trekt dit toernooi spelers van topniveau.

Ook dit jaar is het gelukt om verschillende spelers van hoog niveau aan te trekken. Voor de Heren Enkel 2 hebben zich drie spelers met een rating onder de twee aangemeld. Ook in de Dames Enkel 2 strijden sterke speelsters om de eer, waaronder een veelbelovend jong talent uit de Leidse Raadsherenbuurt.

De wedstrijden in de Heren en Dames enkel 2 zullen de komende dagen aan het begin van de avond gespeeld worden, voor tennisliefhebbers een mooie gelegenheid om tennis op topniveau te bekijken. Met als topstuk de finales op zondag de 18e om 14.00 uur.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline