Tunnelboormachine Rijnlandroute nu te volgen

1

Deze week is tunnelboormachine Gaia (TBM) begonnen aan het ontgraven van 2,25 kilometer grond onder Leiden en Voorschoten. Als die graafklus tussen Oostvlietpolder en Stevenshof volbracht is, ligt de eerste tunnelbuis voor de nieuwe verbindingsweg op z’n plek. Vervolgens wordt het kunstje herhaalt voor de tweede tunnelbuis voor de RijnlandRoute (N434) tussen A4 en A44.

Via de website www.volgdeboor.nl kan iedereen zien waar de ondergrondse installatie van 102 meter lang zich bevindt.

 

Delen

1 reactie

  1. John de Gunst op

    ik probeer elke dag de boor te volgen en maak met mijn camera opname te maken
    via mijn apple computer de foto s komen zeer goed over een pluim voor de fotograaf bijzonder goede opnames

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline