Brandstichting in oude koelkast in de Kooi

7

Een oude koelkast die tegen de muur van een tuin tussen de Parkstraat en de Ambonstraat in Leiden stond, is zaterdagavond in brand gestoken. Dat zorgde korte tijd voor flinke vlammen en zwarte rookontwikkeling. De politie startte een eerste bluspoging. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en bluste de brand. Getuigen hebben in ieder geval één dader zien wegrennen. De politie heeft een getuigenverklaring opgenomen.

 

View this post on Instagram

 

Koelkast in de fik in de Kooi

A post shared by sleutelstad (@sleutelstad) on

Delen

7 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline